Νατάσσα Βέττου

Νατάσσα Βέττου

Instructor

Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα. Τα πρώτα μου βήματα ως παιδί τα έκανα σε αγωνιστικό επίπεδό στον χώρο της κολύμβησης. Παράλληλα ασχολήθηκα με τον χορό, όπου με κέρδισε κιόλας στην μετέπειτα πορεία μου αλλά και με την ακροβατική γυμναστική γεμίζοντάς με με γνώσεις και εμπειρία! Ασχολήθηκα κυρίως με το μοντέρνο χορό (ISTD), σύγχρονο, hiphop και το oriental.

Στα δεκαέξι μου, ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα ως χορογράφος.

Χορογραφούσα ζευγάρια και ομάδες σε αθλητικούς συλλόγους αγωνιστικού επιπέδου και ομάδες σχολών χορού! Συνεργάστηκα στην συνέχεια με νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία και Δήμους κάνοντας μουσικοκινητική αγωγή και χορό σε ομάδες παιδιών ηλικίας 3-16.

Συμμετείχα η ιδία αλλά και οι ομάδες που αναλάμβανα ,σε μεγάλες διοργανώσεις, σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ χορού της χώρας μας με διακρίσεις και δυνατές παρουσιάσεις προγραμμάτων!

Στην συνεχεία της πορείας μου πειραματίστηκα και ξεκίνησα μια δυνατή πορεία στις εναέριες ακροβατικές τέχνες και το Pole dancing που πλέον με καθιστούν και ως ένα από τα δυνατότερα ονόματά στο χώρο μας.

Ακολούθησα πολλά σεμινάρια με σπουδαίους χορευτές αυτού του είδους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατέχοντες την Διεθνή Πιστοποίηση ως Pole Dance instructor. (“Elevated education”)

Υπήρξα συνδιοργανώτρια και εκπαιδεύτρια σε ένα από τα σπουδαιότερα σεμινάρια πρώτων βοηθειών, για της εναέριες ακροβατικές τέχνες, ακροβατικής γυμναστικής και χορού!

(“First aid in dynamic acrobatic sports/dance and aerial arts”)

Πλέον προπονώ και εκπαιδεύω ομάδες, άτομα και παιδία όλων το ηλικιών που αγαπούν και θέλουν να ασχοληθούν και να εξελίξουν τις εναέριες και ακροβατικές τέχνες.

Ως πιο πρόσφατα επιτεύγματά ήταν η 1η θέση που κατέλαβε η 10 ετών μαθήτριά μου και τη 2η θέση η 20 ετών ,στον Πρώτο για την χώρα μας πανελλήνιο διαγωνισμό εναέριων ακροβατικών που διεξάχθηκε τον Ιούλιο.