Προγράμματα

Πρόγραμμα Cross Training

Ομαδικά προγράμματα

Πρόγραμμα Αίθουσας Μαχητικών

Πρόγραμμα Αίθουσας Παιδικών Τμημάτων

Πρόγραμμα Pilates

 ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Tabata Intervals: Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση  με το πρωτόκολλο  TABATA. Ιδανικό για κάψιμο λίπους και βελτίωση της αερόβιας ικανότητας .

Zumba:   Latin μουσική και στυλ σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα. Ένα συνεχές  πάρτι  με εκατομμύρια οπαδούς  σε όλο το κόσμο.

Power Tubes: Συνδυασμός αεροβικής προπόνησης και ενδυνάμωσης με λάστιχα, για όλες τις μυϊκές ομάδες .

Body intervals:  Ενδυνάμωση με εναλλαγές οργάνων και μεθόδων σε συνδυασμό με λειτουργικές κινήσεις για όλο το σώμα.

FunctionalΜοντέρνα προσέγγιση  της  προπόνησης ενδυνάμωσης με μπάρες! Κιλά και εναλλαγές λειτουργικών κινήσεων για πρόκληση των μυών σε ένα πρόγραμμα για όλους.

Fitness effect:  Αερόβιο στην αρχή, συνέχεια με ενδυνάμωση και για τελείωμα καλές διατάσεις!

Fit Challenge:  Interval-circuit,εμπνευσμένο  από την αθλητική προπόνηση, με λειτουργικές κινήσεις, ένταση, δυναμισμό και πρόκληση!

Absn HipsΤο abs and hips είναι ένα δυναμικό  πρόγραμμα με έμφαση σε συγκεκριμένες περιοχές  του σώματος (κοιλιακοί, ραχιαίοι, γλουτοί).Τόνωση, γράμμωση και ενδυνάμωση για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

Mobility:  Μάθημα για την πιο βασική λειτουργία του σώματος, την ευλυγισία και την ευκαμψία. Αυξήστε το εύρος της κίνησης των αρθρώσεων και χτίστε μια γερή βάση για την πρόληψη τραυματισμών.

Fight &BodyΕπιρροή από πολεμικές τέχνες, πρόγραμμα υψηλής έντασης!

EXCLUSIVE

*Pilates effect:  Σύστημα για δυνατό κορμό και σωστή στάση σώματος. Οι ασκήσεις σε ροή και η αναπνοή σε έναν τέλειο συνδυασμό.

*Yoga effectΗ προσέγγιση της δύσης στη yoga με δυνατά αποτελέσματα. Οι  asanas στοχεύουν στην ισορροπία, μυϊκή αντοχή, ενδυνάμωση, ευλυγισία και ψυχική ευεξία.

 HathaNidra Yoga: Η Yoga Nidra είναι μια εξαιρετική μέθοδος που βοηθά ιδιαίτερα στην απελευθέρωση των εντάσεων από τα τρία επίπεδά μας: το σωματικό, το νοητικό και το συναισθηματικό

CLX: Λειτουργική προπόνηση με τη χρήση ειδικών λάστιχων. Ενεργοποίηση και ενδυνάμωση  όλων των μυϊκών ομάδων με ασφάλεια για τις αρθρώσεις του σώματος .

Κλείσε την θέση σου εδώ